28-01-2015

Prijavite se za Spark Startup, pobjednik ide u San Francisko

Na regionalnoj marketing i internet konferenciji Spark.me, koja će se održati 31. maja i 01. juna u hotelu Mediteran u Bečićima u Crnoj Gori, biće realizovano i Startup takmičenje, koje će pobjednika odvesti u San Francisko.

Prijavite se za Spark Startup, pobjednik ide u San Francisko | Radio Televizija Budva

Spark.Me startup takmičenje je fokusirano na inovacije, snagu ideja, potencijal Startupa, timsku raznovrsnost, mogućnost razvoja i strategiju implementacije. Učešće omogućava pristup savjetnicima, mentorima, radionicama, serijskim preduzetnicima i mreži investitora i eksperata iz startup svijeta.

“Pored edukativnog dijela, odnosno predavanja vrhunskih svjetskih stručnjaka, na Spark.me konferenciji predstaviće se startupovi iz cijelog regiona, a najbolji kojeg izabere žiri dobija priliku da svoj projekat predstavi u San Francisku, 21-23. septembra 2015. godine u okviru TechCrunch Disrupt SF Startup Alley. Ovo je odlična prilika za sve iz cijelog regiona koji imaju ideju u koju vjeruju i koji žele da svoj projekat pretvore u stvaran biznis”, istakla je Nataša Đukanović, direktorica marketinga kompanije Domen, koja je organizator konferencije.

Svi koji žele iskoristiti ovu priliku, svoje prijave za startup takmičenje mogu poslati do 4. maja, 2015. godine u ponoć. Mogu se prijaviti svi startupovi koji postoje od 15. septembra 2013. godine (bili oni registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sad primili investicije manje od 2,5 miliona dolara. Ovo su uslovi koje Tech Crunch postavlja kako bi bilo moguće učestvovati na TechCrunch Disrupt SF 2015 Startup Alleyu.

Više informacija o uslovima takmičenja i procesu selekcije možete pronaći na linku: http://spark.me/startups/.

Deset startup projekata koji prođu prvu selekcijsku fazu 11. maja, predstaviće se na Spark.me konferenciji 31. maja u petominutnim prezentacijama, nakon kojih žiri postavlja pitanja i bira tri najbolja projekta koja idu u finalnu rundu, koja je zakazana za 01. jun. Žiri na kraju bira najbolji startup koji će dobiti priliku da 21-23. septembra u San Francisku ostvari svoj san sa investitorima iz cijelog svijeta.

Aleja preduzetnika u San Francisku je izložbeni prostor za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koju posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, mediji, kao i opšta javnost i jedna je od najvećih prilika da se na najbolji način predstavi projekat, odnosno biznis ideja, potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji mogu pretvoriti projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.