01-10-2020

Pun mjesec u Ovnu donosi velike promjene, a evo i kojim znakovima kreće nabolje

Došlo je vrijeme da razriješite neke situacije koje vas već dugo muče ili krenete u realizovanje planova koje već dugo imate želju da ostvarite. Ovaj pun Mjesec u znaku Ovna će vam 1. oktobra obasjati put i pokazati vam u kom smjeru trebate da idete.


Foto: Ilustracija

Pred vama su nova iskustva i promjene koje biste trebali da dočekte raširenih ruku.

Moguće je da će neke maske pasti, a neke tajne izaći na vidjelo. Mnoge osobe će imati potrebu da se riješe prošlosti i okrenu novu stranicu i krenu novim životnim putem. Pun Mjesec donosi pomalo haotičan period, ali ćemo iz njega svi izaći jači i mudriji. Naročito povoljno će uticati na Blizance i Lavove, prenosi portal RadioSarajevo.

Evo kakav uticaj će imati i na ostale znakove:

Ovan

Pun Mjesec vam donosi energiju koju možete da iskoristite da savladate sve prepreke koje su vam stajale na putu do cilja. Ukoliko se potrudite i budete promišljeni, ostvarićete veliki uspjeh na polju karijere. Vašu hrabrost, brzopletost i neustrašivost sada treba zamijeniti opreznošću.

Bik

Neophodno je da u narednom periodu posvetite sebi vrijeme i dobro razmislite u kom pravcu želite da nastavite. Budite otvoreni sa partnerom ukoliko ne želite da komplikujete sebi život. Što se posla tiče, dodatni oprez nije na odmet. Pazite kome se povjeravate.

Blizanci

Prikila za zaradu veće sume novca je odlična. Na poslu će vam sve ići od ruke, a ukoliko ste slobodni moguće je da ćete upoznati osobu koja će vas zaintrigirati.

Rak

Karijera kreće uzlaznom putanjom. Vrijeme je da se pokažete u najboljem svijetlu i možete dobiti iznenadnu priliku kada je posao i karijera u pitanju. Počnete da vjerujete u svoje sposobnosti. Moguće je da će neko iz bliskog okruženja pokazati svoje pravo lice i razočarati vas.

Lav

Iako je prethodni period bio nešto lošiji, od 1. oktobra sve kreće na bolje. Imaćete veliku dozu optimizma i sve će vam ići od ruke. Posvetite se porodici i partneru više.

Djevica

Vrijeme je pravo da raščistite sa svim stvarima koje vas opterećuju i stvaraju vam pritisak. Budite oprezni sa trošenjem novca, postoji mogućnost da se zadužite. U emotivnom odnosu je sve stabilno, ali će vam prijatelji zadavati glavobolje.

Vaga

Polje ljubavi i karijere je pod uticajem ovog punog Mjeseca pa je potrebno da balansirate kako bi sve bilo u najboljem redu. Da bi izbjegli konflikte potreban je kompromis, razumijevanje i podrška partnera. Posvetite se više sebi.

Škorpija

Sada je važno da se posvetite zdravlju. Ukoliko ste bez posla, velika je vjerovatnoća da ćete naići na zanimljivu ponudu. Takođe, postoji mogućnost da upoznate srodnu dušu.

Strijelac

Poznanstvo sa jednom osobom će na vas ostaviti snažan utisak. Ukoliko ste zauzeti dobro razmislite da li je vrijedno zbog nje napustiti mirnu luku. Imate veliku podršku prijatelja i porodice, pa će vam sve situacije u narednom periodu pasti lakše.

Jarac

Ovaj pun Mjesec je, za vas, u znaku porodice, utočišta i mira. Pojedini pripadnici ovog znaka bi mogli da zasnuju zajednicu sa partnerom ili da uđu u brak.

Vodolija

Trebalo bi malo više pažnje da posvetite komunikaciji sa okruženjem. Bilo bi dobro da kontaktirate ljude koju su vam dragi, a niste i dugo čuli. Pravo je vrijeme i da raščistite neke stvari iz prošlosti i mirna srca nastavite dalje. Posvetite se više sebi.

Ribe

Ovaj pun Mjesec vam donosi odlučnost i podrška zvijezda i daje vam tu mogućnost da pobijedite konkurenciju. Mnogim Ribama se smiješi finansijski napredak. Mnogi strahovi mogu izbiti na površinu.