23-07-2019

PzP: Grube neistine plasirane na fb profilu

Povodom postova na društvenoj mreži Facebook u kojima se pominju bivši i sadašnji članove stranke, saopštenjem se obratio Opštinski odbor Pokreta za Promjene Budva.

PzP: Grube neistine plasirane na fb profilu | Radio Televizija Budva

Tekst prenosimo u cjelosti:

"Mi u Pokretu za promjene, Opštinski odbor Budva iznenađeni smo činjenicom da su naše koalicione kolege plasirale grubu neistinu kada su na fb profilu svog partijskog lidera targetirali bivše i sadašnje članove naše stranke kao ljude koji su isključeni zbog navodne saradnje sa DPS.

Zbog javnosti, ali i činjenice da se radi o ljudima koji ničim nisu zaslužili takvu vrstu javnog targetiranja moramo odlučno da demantujemo navedeno. Naime, gospodin Stevan Džaković nije isključen iz rada Pokreta za promjene zbog saradnje sa DPS već isključivo zato što je mimo odluke stranačkih organa, a ne sumnjamo iz njegove najbolje namjere tada podržao kandidata Demokrata za mjesto predsjednika Opštine Budva Dragana Krapovića. Ovo naglašavamo, jer je i u periodu prije izbora 2016 godine - odbornik Džaković bio prepoznat kao beskompromisan borac za bolju i pravedniju Budvu.

Koleginica Valentina Tadić i dalje je odbornica koalicije DF čiji je konstituent i Pokret za promjene. Iako nije, po sopstvenoj želji i iz ličnih razloga involvirana u stranačku hijerarhiju - to ne znači da je isključena, niti se ikada vodila priča oko njenog isključenja - te ne razumijemo zašto se poseže za ovako niskim udarcima i neistinama?

Mi razumijemo da se ponekad neke činjenice ne interpretiraju najbolje, te ovoga puta zaista ne želimo da ulazimo u javnu polemiku sa opozicionim kolegama, ali smatramo da se istinom ne smije manipulisati niti se građani i crnogorska javnost smiju dovoditi u zabludu, te se iskreno nadamo da se ovakvi propusti neće ponavljati", navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Pokreta za Promjene Budva.