26-09-2022

Rađenović Demokratama: Targetiranje sa “polukriminalcima” zahtjeva elementarne dokaze, prestanite da se krijete iza odbora i podnesite krivičnu prijavu

Pošto ste gospodo budvanske "Demokrate" (čitaj radikali) lično mene targetirali i dovodite u vezu kako kažete sa nekim "polukriminalcima", bilo bi elementarno korektno da date jedan dokaz iz policijske, tužilačke ili sudske evidencije da se protiv mene vodi ili da se ikada vodio krivični postupak”, saopštio je predsjednik budvanske URE Blažo Rađenović, odgovarajući budvanskim Demokratama.


Foto: URA Budva

Rađenović je kazao da je u slučaju budvanskih Demokrata najočiglednije da je napad najbolja odbrana, te da se prestanu kriti iza odbora i da podnesu makar i grupnu krivičnu prijavu.

“Nisam ja krao niti odjeću niti obuću, nisam krao ni po Beogradu ni po Budvi, nisam se služio prevarama pa makar ni za balone ispred Starog grada, nisam kažnjavan za nasilničko ponašanje, a nisam ni zapošaljavo svoje kadrove sa krivičnim dosijejima, nisam reketirao ni investitore niti građane Budve koji su htjeli nesto da sagrade”, poručio je Rađenović u odgovoru.

Na prethodne kritike Demokrata na račun nosioca liste budvanske URE, Rađenovic je saopštio da je na taj način budvanska URA pokazala da je drugačija i da vodi avangardnu politiku.

“Odluka da se na svakim izborima bez sujete mjesto nosioca liste, kao i ostalih potpisnika prepusti novim ljudima i novoj energiji je ono što nas razlikuje od vas i vaše retrogradne i radikalne politike, politike zbog koje vas napuštaju kadrovi”, naveo je Rađenović.

Prosleđujući Rađenovićevo saopštenje, iz budvanske URE suz kazali da je predsjednik opštinskog odbora tog političkog subjekta kazao da je zbog kleveta na njegov račun izvjestan broj ljudi iz Svetog Stefana napustio Demokrate. Kako tvrde, on im je poručio da je za njih bolje da svoje frustracije prema URI i Dritanu Abazovicu zadrže do 23. oktobra, kako bi sačuvali ljude koji im čine izbornu listu.