08-06-2020

Rađenović: Narodna volja ne može se prekrajati silom na sramotu

Predjsednik OO SNP Budva i odbornik u lokalnom parlamentu Krsto Rađenović kazao je da sazivanje sjednice SO Budva od tzv. nove većine neće uspjeti jer se, kako je naveo, narodna volja ne može prekrajati silom na sramotu.



"Promjenu izborne volje jedino ćemo ispoštovati nakon izbora, a više smo nego sigurni da DPS-a i njihovog korumpiranog odbornika u septembru neće biti nigdje", rekao je Rađenović u izjavi za javnost.

Kako je kazao, ova lokalna uprava je svojim radom pokazala da je prava narodna administracija, koja je uspjela da vrati 30 miliona eura duga, a javna preduzeća su, prema njegovim riječima, pokazala respektabilan nivo rada.

Pozvao je DPS Budva da kleknu i zatraže oproštaj od građana Budve za, naveo je, sva nepočinstva koja su im priredili svih ovih godina.

"Crnogorsku i odbornika Džakovića pozivamo da se ograde od organizovane kriminalne grupe, da se vrate u parlament i da zajedno skratimo mandat i dozvolimo građanima da izraze svoju volju na izborima na jesen. Ukoliko to ne urade, smatraćemo ih istim kao DPS koji je u prethodnim mandatima opustošio Budvu", zaključio je Rađenović.