11-08-2020

Rađenović odgovorio Bulatoviću: Ima života i nakon 30. avgusta

Član Predsjedništva Građanskog pokreta GP URA i nosilac liste "URA za sve građane Budve - Crno na bijelo" Blažo Rađenović odgovorio je, kako je kazao, takozvanom potpredsjedniku Opštine Budva Vladimiru Bulatoviću. On je naglasio da su istina i zbilja u današnjoj Budvi i Crnoj Gori da "nužda ili sistem" sve mijenjaju pa su, smatra Rađenović, promijenili i Bulatovića.



"Da je neko prije samo godinu dana samo natuknuo da će dobri i pošteni Vlado Bulatović postati glasnogovornik u ime OKG Budva, građani bi pomislili da je to neki drugi Vlado", navodi se u reagovanju.

Kako je napisao, i u teškim vremenima, ima onih koji su ostali prisebni pa su, naveo je, i u još težim, ratnim vremenima sačuvali dostojanstvo i principe.

"Vlado je izgleda morao da poklekne. Zašto i ima li to cijenu? Imaju li i drugi kredite, djecu, obaveze i živote? Imaju, ali je Vlado morao. Da li su pojedinci i sistem toliko loši da su spremni da nas pretvore u ono protiv čega smo se cijeli svoj život borili - jer prema ovom slučaju, izgleda da jesu."

Rađenović je Bulatoviću poručio da života ima i nakon 30. avgusta.

"Unijeli su ti nemir i strah, Vlado, podmeću ti da potpisuješ ono sto tebi nekadašnjem nikada ne bi palo na pamet, ali ipak potpisuješ. A ima života i poslije 30. avgusta, valjda si svjestan. Ako planiraš i tada život u Budvi, znaš da ćeš morati da se srećeš sa svima nama, pa i sa uvaženom profesoricom Boženom Jelušić koja nikad i ni po kakvom ugovoru ili sporazumu nije imala nikakvu obavezu da preda svoj mandat Liberalnoj partiji. A čak i da sada prepravimo taj sporazum iz 2016. i da dodamo stavku da je obavezna da prepusti mjesto Liberalnoj partiji, onda bih taj prvi sljedeći na listi bio ja. Ili bi umjesto mene to bio moj drug ili drugarica koji su napustili Liberalnu partiju kada je neopozivo i konačno postala samo privjezak DPS-a, kao što je nažalost danas partija kojoj ti pripadaš. Ona je danas sve sem Crnogorska, jer su iskreni borci za pravedniju i pošteniju Crnu Goru svih njenih građana danas u GP URA u kojem je sve Crno na bijelo", piše još u reagovanju.

"Zbog družine kojoj si se priključio svakom iskrenom patrioti i Crnogorcu je mučno da sluša tirade i zaklinjanja u Crnu Goru koju su upravo oni prvo podijelili, rasprodali, opljačkali i višestruko ugrozili. Zato se, zbog svog unutrašnjeg sklada i onoga što si bio, vrati svojim kumovima i prijateljima, oni ti misle dobro za razliku od novih drugara, čiju bi kriminalnu organizaciju nakon svih afera u demokratskim društvima gdje postoji vladavina prava, zabranili da djeluje", zaključio je Rađenović.