05-05-2021

Radionica u Budvi: Ponovno povezivanje građana i javnog emitera RTCG

"Ponovno povezivanje građana i javnog emitera RTCG" naziv je projekta koji realizuje Media centar, a u okviru kojeg će danas u hotelu "Avala" sa početkom u 10 sati biti održana radionica u cilju upoznavanja javnosti, građana i medijskih radnika sa pisanjem prigovora javnom servisu RTCG.

Radionica u Budvi: Ponovno povezivanje građana i javnog emitera RTCG | Radio Televizija Budva

Foto: pixabay.com/ilustracija

U cilju veće profesionalizacije RTCG i uticaja građana na rad javnog medijskog servisa, Media centar organizuje radionice posvećene izgradnji kapaciteta građana i predstavnika NVO po pitanju praćenja rada RTCG i podnošenja prigovora u vezi sa programskim sadržajima.

Radionicu koja počinje sjutra u 10 sati u hotelu Avala, a na kojoj će biti analizirani prilozi emitovani u Dnevniku 2 RTCG (kao studije slučaja), a zatim i predstavljen proces podnošenja prigovora, vodiće predstavnici Media centra: Dragoljub Duško Vuković i Goran Đurović.

Radionice koje se realizuju u sklopu projekta “Ponovno povezivanje građana i javnog emitera RTCG” koji realizuje Media centar uz podršku Ambasade SAD u Podgorici, biće organizovane i u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Pljevljima, Beranama, Plavu, Herceg Novom, Ulcinju, Tivtu, Baru i Kotoru.