15-09-2016

Radović DPS-u: Vi radite isključivo za svoj džep

Radović DPS-u: Vi radite isključivo za svoj džep | Radio Televizija Budva

"Gospodo iz kriminalne organizacije DPS Budva, koristim ovu priliku da vam kažem da mi je velika čast i zadovoljstvo što sam član i predsjednik PAŠTROVSKE LOVAČKE ORGANIZACIJE, čiju tradiciju čuvamo već punih 80 godina. Ne znate ni ime ogranizacije koju pominjete, i time samo pokazujete stepen interesovanja i vašu površnost u pristupu i promišljanima o Budvi, Petrovcu i Paštrovićima.

Nemam nikakav problem da javnost zna sve o mojim poslovima, međutim, ja nikada nijesam bio na funkciji, nikada, za razliku vas koji se krijete iza reagovanja koje je kao i uvjek potpisano kolektivno. Vaše pozivanje na poštovanje zakona i procedura je stvarno tragikomično, tako da tu neću ništa odgovarati. Sada vas sve objavještavam da sam radio i privređivao prije, radiću i privređivati i dalje, ali vi sigurno nećete ocjenjivati moj rad, a pogotovo nećete ocjenjivati moje poštenje.

Što se tiče onoga što ste naveli kao vaše uspjehe u Petrovcu-vi se hvalite dobijanjem UT uslova za dvije ulice, tenderom za raskrsnicu, procesom izrade projekta kružnog toka, UT uslovima za sanaciju potoka Nerin. Međutim, ovo su već treći izbori na kojima kandidujete te “uspjehe”.

Što se tiče kanalizacionog ispusta i uspješnih izvještaja JP “Vodovod i kanalizacija”, o tome najbolje govori You Tube klip iz sezone 2016-te izlivanja kanalizacije direktno u more, kao i redovi turista i mještana u petrovačkoj ambulanti. Sve ovo u čemu pričam mještani Petrovca jako dobro znaju.

Vi gospodo ne da ne radite ništa, nego sve što pričate i radite pričate u prazno i radite isključivo za svoj džep.

Nema tu nikakavih konkretnih mjera, svi prvaci DPS-a iz Petrovca su usled opterećenosti aferama isklizili sa liste za lokalne izbore i to je jasan pokazatelj šta ste i kako ste radili. Drugi pokazatelj je to što Petrovac danas izgleda kao da je izašao iz nekog lošeg naučno-fantastičnog filma.

I na kraju, stvarno mislim da vam ne ide u prilog pominjanje šetališta. Biće svakako dovoljno priče o tome u periodu pred nama, ali će pričati nadležne institucije. Pričaće se o DPS-u i vašim (krivičnim) djelima, a mi uz saopštenje postavljamo najnoviju sliku šetališta u Petrovcu, pa neka građani sami zaključe ko govori istinu", navodi se u saopštenju koje potpisuje Krsto Radović, potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata Budva.