10-02-2022

Radović u Bodrumu na sastanku sa zvaničnicima i u posjeti fudbalerima Petrovca

Prilikom posjete Opštini Bodrum u Turskoj predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović posjetio je ekipu FK Petrovac koja se u toj opštini nalazi na pripremama za nastavak crnogorske lige. Ovom prilikom prisustvovao je prijateljskoj utakmici između FK Petrovca i Bodrumspora.



Tokom posjete Opštini Bodrum predsjednik SO Budva sastao se sa Guvernerom pokrajine Mugla Bilgehanom Bayarom i predsjednikom Opštine Bodrum Ahmetom Arasom i ovom prilikom svečano uručio dresove FK Petrovca, saopšteno je iz Kabineta predsjednika SO Budva.



Na ovom sastanku, kako ističu, izraženo je zajedničko zadovoljstvo povodom započete saradnje dvije, u budućnosti, bratske opštine kao i obostranu želju da se ova saradnja produbi ne samo na sportskom nego i na turističkom, privrednom i kulturuloškom planu.




"Predsjednik SO Budva posebno se zahvalio predsjedniku borda direktora Azka Holding Grupe, Bulentu Kayi koji prema njegovim riječima ima nemjerljive zasluge za početak saradnje dvije opštine. Iz razgovora sa stručnim štabom i fudbalerima FK Petrovca zaključeno je da su veoma dobro primljeni, kao i da pripreme idu izvarednim tokom", zaključuje se u saopštenju.