31-12-2021

Reagovanje MZ Velji Vinogradi

"Nakon objave teksta na vašem portalu, a u vezi regulacije saobraćaja članovi Savjeta i Nadzornog odbora su dobili na desetine poziva ogorčenih građana, a sve to zbog pojedinaca koji su zarad svojih ličnih i privatnih poslova a pod izgovorom "bezbjednosti djece" pokušali na jeftin način da prevare svoje komšije, prijatelje, sugrađane predstavljajući svoje planove i nacrte samovoljno i bahato, a navodno kao većinski stav žitelja Veljih Vinograda", navodi se u reagovanju Savjeta i Nadzornog odbora MZ Velji Vinogradi.

Reagovanje MZ Velji Vinogradi | Radio Televizija Budva

Foto Arhiva

Reagovanje prenosimo u cjelosti

Ovim obraćanjem hoćemo da ukažemo da se želje pojedinaca neće ispunjavati na ovaj ili na bilo koji drugi način, a na štetu drugih, i da se to predstavlja kao stav većine jer je to bila odlika i praksa vremena koje smo nadam se ostavili iza sebe.

MZ Velji Vinogradi se ovom prilikom zahvaljuje gospodinu Joku Popoviću i Srđanu Gregoviću i njihovim Sekretarijatima na saradnji i ujedno se izvinjavamo ako su doživjeli neprijatnosti od strane mještana koji su s pravom bili ljuti misleći da je to gotova stvar i dovedeni u zabludu da je to uradjeno bez njihovog učešća.

Koristimo ovu priliku da obavijestimo građane da će nacrt regulacije saobraćaja da rade ljudi iz struke uz pomoć Sekretarijata uz puno uvažavanje mišljenja mještana koji žive na tom području. Građanima opštine Budva čestitamo predstojeće Novogodišnje i Bozićne praznike.