17-08-2014

Rus skuterom udario djevojku pa pobjegao

Budvanska policija traga za državljaninom Rusije D. Nigamedijanovom, koji je juče upravljajući skuterom udario u 20-godišnju Aleksandru Milošević iz Gnjilana, koja je zadobila teške tjelesne povrede.

Rus skuterom udario djevojku pa pobjegao | Radio Televizija Budva

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, incident se dogodio na otvorenom moru iza ostrva Sveti Nikola, kada je došlo do sudara dva skutera. Nigamedijanov je bio na skuteru sa suprugom i kćerkom, dok je Milošević bila na drugom skuteru, kojim je upravljao njen prijatelj.

Nakon što je došlo do sudara, kako je “Vijestima” potvrđeno, ruski državljanin je pobjegao ne zaustavljajući se.

On je prethodno iznajmio skuter na Slovenskoj plaži. Srećna okolnost je to što je vlasnik plovila uputio u pratnju još jedan skuter, kao predostrožnost.

Upravo to je i spasilo djevojku, koja je sa prijateljem nakon sudara pala u vodu.

Momak, koji ih je pratio na skuteru, brzo je pritekao u pomoć, izvukavši teško povrijeđenu djevojku iz mora.

Dok se iza ostrva odigravala prava drama, Rus je uspio da se skuterom vrati na obalu, i uredno vrati iznajmljeno plovilo.

Vlasniku agencije za iznajmljivanje plovila bilo je sumnjivo što se prije isteka zakupljenog vremena Rus vratio. Čak je i pomenuo da je vidio iza ostrva sudar skutera.

Nakon što je Rus otišao, na obalu je dopremljena djevojka, koja je imala višestruke prelome desne noge. Radi se o prelomima butne kosti i obije kosti desne potkoljenice.

Momak, koji ju je spasio ispričao je šta se dogodilo, a vlasnik agencije je odmah slučaj prijavio policiji, koja je brzom reakcijom identifikovala Rusa.

Djevojka je transportovana u risansku bolnicu. Policija je blokirala sve granične prelaze, kako Rus ne bi pobjegao iz zemlje.