12-07-2021

Sa sastanka OO PzP Budva poručeno: Uvijek ćemo štititi izbornu volju građana

Sa danas održanog sastanka glavnog OO PzP Budva je, pored ostalog, poručeno da će uvijek štititi izbornu volju građana Budve, a sve u zajedničkom djelovanju sa NSD i DNP u kom sastavu su, kako ističu, zajedno djelovali na lokalnim izborima u Budvi 30. avgusta 2020. godine, pod sloganom "Za budućnost Budve" čiji je nosilac liste bio aktuelni predsjednik Opšite Budva, Marko Bato Carević.

Sa sastanka OO PzP Budva poručeno: Uvijek ćemo štititi izbornu volju građana | Radio Televizija Budva


Foto: PzP Budva

Saopštenje prenosimo integralno:

Danas je u prostorijama OO PZP Budva održan sastanak glavnog Opštinskog odbora Pokreta za promjene Budva, na kojem su uvaženi sledeći zaključci:


1. OO PZP Budva, jednoglasno je usvojio izvještaj o radu aktuelnog predsjednika OO za sav period njegovog rada i truda, i pružio punu podršku za dalji rad.

2. Predsjednik OO je članovima predstavio, a OO PZP Budva je podržao koalicioni sporazum koji je zaključen između NSD, DNP, PZP, a sve u cilju prevazilaženja aktuelne političke krize u Budvi.

3. Kako je i samim sporazumom ostavljen prostor za participaciju u izvršnoj vlasti na lokalnom nivou u Budvi, to je OO PZP Budva saglasan da podrži svakog dosadašnjeg političkog subjekta koji želi da bude dio izvršne vlasti u Budvi, a sve u skladu sa podrškom iskazanom na izborima 30. avgusta 2020. godine, i sve navedeno u skladu sa realnim kompromisnim rješenjem koja rješenja na bilo koji način neće ugroziti mandat aktuelne vlasti u Budvi ili pak na bilo koji način poziciju OO PZP Budva.

4. OO PZP Budva je na kraju poručio da će uvijek štititi izbornu volju građana Budve, a sve u zajedničkom djelovanju sa NSD i DNP u kom sastavu je zajedno djelovao na lokalnim izborima u Budvi 30. avgusta 2020. godine, pod sloganom "Za budućnost Budve" čiji je nosilac liste bio aktuelni predsjednik Opšite Budva, Marko Bato Carević.