07-10-2015

Sajam automobila u Budvi

Na Jadranskom sajmu u Budvi od 7. do 11. oktobra održaće se 18. Sajam automobila.

Sajam automobila u Budvi | Radio Televizija Budva

Događaj koji izaziva nepodijeljenu pažnju potencijalnih kupaca, javnosti i medija već godinama je kvalitetan prodajno promotivni kanal učesnika iz oblasti auto industrije i pratećih grana, i na pravi način odslikava njihove godišnje aktivnosti, tržišnu poziciju i odnos učesnika prema potencijalnim i postojećim kupcima.

U ovom izdanju posjetiocima i zainteresovanim kupcima, na jednom mjestu, u halama i na platoima Sajma biće predstavljena najkompletnija ponuda modela na našem tržištu, u brojnim segmentima, od električnih mopeda i vozila za privredu, putnih i sportskih motocikala, preko malih gradskih automobila, poslovnih i porodičnih limuzina, sportskih automobila, terenskih vozila i komercijalnog programa.

Upravo na Sajmu će značajan broj modela imati premijerno predstavljanje na našem i regionalnom tržištu.

Zastupnici automobilskih brendova, kreirajući ponudu modela u susret potrebama i željama potencijalnih kupaca pripremaju povoljne uslove kupovine, i u tome će imati podršku osiguravajućih kuća, banaka i lizing kompanija, kao i kompanija u oblasti prometa ulja i maziva, autodjelova, specijalnih alata i auto-moto opreme.

U okviru programa manifestacije dodjeljivaće se tradicionalna nagrada Expo Trophy za najuspješniju izlagačku prezentaciju, nagrade novinarskog žirija najboljim modelima vozila u različitim kategorijama, a posjetioci će birajući svoje favorite na Sajmu učestvovati u nagradnoj igri i biti u konkurenciji za jednu od nagrada koje dodjeljuju izlagači.

Posjetioci 18. Sajma automobila biće među prvima koji će se upoznati i biti u prilici da kupe neki od najnovijih modela automobila na svjetskom i evropskom tržištu. Ovu pogodnost Jadranski sajam je ostvario zahvaljujući dugogodišnjem terminu održavanja, odmah nakon najvećih svjetskih automobilskih smotri, ali i zahvaljujući izlagačima i njihovom profesionalnom odnosu prema tržištu najnovije modele obezbijedili istovremeno kad i dileri na međunarodnom tržištu. Zastupnici nekoliko svjetskih brendova će publici na Sajmu predstaviti novitete u svojoj ponudi.

Mazda:
- nova Mazda 2
- Mazda 3
- novi CX-3
- Redizajnirana Mazda 6
- Redizajnirani CX-5

Ford:
- Novi Ford Mondeo
- Ford Fiesta
- Ford Focus
- Ford Kuga
- Ford B-Max

Škoda će biti reprezentovana novim modelom poslovne i porodične limuzine Superb, Citroen će predstaviti ekskluzivni model DS5, Na sajmu je planirana prva zvanična prezentacija nove generacije modela iz D segmenta – Toyota Avensis. Pored ove izuzetno značajne novosti, na Sajmu će biti izložena tek predstavljena, redizajnirana serija modela Toyote Auris. Iz premium programa Lexus biće izložen model koji je posebno zanimljiv nasem trzistu – LEXUS NX 300h.

Izlagači su za kupce pripremili posebne sajamske ponude, uslove finansiranja i kasko osiguranja. Na sajmu će se pored ostalih predstaviti Efel Motors, Hypo - Alpe Adria Banka, Kov-Car, Lovćen osiguranje, Marinković-Hofmann, Uniqa osiguranje, Pegasus, Omnioil, Osmanagić company i mnogi drugi.

Sajam traje od srijede 7. oktobra do nedjelje 11. oktobra, a radno vrijeme za posjetioce je od 10 do 19 časova.