09-01-2018

Sajam hrane u martu u Budvi

Tradicionalna izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih industrija, u kontinuitetu pruža izlagačima poslovnu platformu za plasman i promociju proizvoda i usluga, navodi se u saopštenju Jadranskog sajma.

Sajam hrane u martu u Budvi | Radio Televizija Budva

Kako prenosi Mina sajam hrane je prepoznatljiv po promotivnim i komercijalnim rezultatima izlagača iz oblasti poljoprivredne proizvodnje, prehrambene industrije, mediteranskih kultura, alkoholnih i bezalkoholnih pića, prerade ribe, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane i konditorske industrije.

Najstarija manifestacija u organizaciji Jadranskog sajma, u kontinuitetu doprinosi uspostavljanju jakih i dinamičnih privrednih veza i aktivnosti između kompanija i institucionalnih partnera na međunarodnom nivou.

“Međunarodni karakter sajamske manifestacije iz godine u godinu potvrđuje Centrex, nezavisna revizorska kuća koja se bavi monitoringom sajamskih manifestacija”, dodaje se u saopštenju.

Paralelno sa Sajmom hrane, organizovaće se sajmovi turizma i ekologije, što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi.

Ova godina na Jadranskom sajmu biće posebno obilježena s obzirom da je u pitanju godina jubileja u kojoj kompanija slavi 50 godina uspešnog poslovanja.