24-04-2014

Sajam medija: Vodeći mediji na jednom mjestu

Prvi Sajam medija, marketinga i poslovnih komunikacija u Podgorici okupio je televizijske i radio emitere, štampane i elektronske medije, PR i marketinške agencije, agencije za oglašavanje, dizajn, produkcijske kuće, štamparije, kao i druge učesnike u marketinškom procesu od ideje do realizacije.

Sajam medija: Vodeći mediji na jednom mjestu | Radio Televizija Budva

Cilj sajma je objedinjavanje ponude i tražnje iz oblasti medija, marketinga i poslovnih komunikacija, kako bi se pružila mogućnost korisnicima i potencijalnim korisnicima ovih sadržaja da dobiju sve informacije iz ove oblasti na jednom mjestu.

Manifestacija se sastoji iz izložbenog i prezentacionog dijela. Izložbeni dio se odražava na prizemlju i prvom spratu TC Mall of Montenegro 24. i 25. aprila od 10 do 22h, u okviru kojeg će učesnici predstaviti sebe i svoju aktuenu ponudu. U okviru izložbenog dijela, predstavljaju se: RTVCG, TV Vijesti, TV Atlas, TV Budva, Pobjeda, Dan, Gracija, Radio D i Radio D+, McCann Erickson, MAMA, AMC Communications, Arhimed, Artikulacija, Suton print, Pro File, Studio X design i drugi.

Oba dana u trajanju od 12 do 15h, na prvom spratu tržnog centra, u galerijskom dijelu, ispred Intersporta, održavaju se prezentacije. Prezentacioni dio manifestacije započeo je predstavnik Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije, sa aktuelnom temom Digitalizacija medija. Prvog dana, prezentuju se RDC, RTVCG, TV Vijesti, Artikulacija i AMC Communications. Drugog dana u istom terminu, prezentacije će održati TV Atlas, TV Budva, McCann, MAMA, Arhimed i Me-net.

Ulaz na MediaMarcCom 2014 je slobodan za sve posjetioce, kao i prisustvo na prezentacijama.