13-11-2019

"Sea Dance" ponovo nominovan za prestižnu titulu Najboljeg evropskog festivala FOTO i VIDEO

Spektakularno šesto izdanje ovogodišnjeg "Sea Dance" festivala, koje je ugostilo preko 63.000 posjetilaca iz preko 40 zemalja svijeta, našlo se i ove godine u trci za "Najbolji evropski festival do 40.000 posjetilaca dnevno".

"Sea Dance je ovu titulu za najbolji Evropski festival osvojio 2014. godine, a ona se dodjeljuje u okviru vodeće nagrade na evropskoj festivalskoj sceni, "European Festival Awards". Glasovi milionske publike širom svijeta odlučiće o finalnom poretku ovogodišnjih kandidata, a njima će se pridružiti i glasove žirija, koji čine vodeći eksperti u muzičkoj industriji. Pobjednici će biti proglašeni 15. januara 2020. godine na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada u Holandiji", navode u saopštenju za naš portal.



U godini kada je održano po brojnim parametrima najuspješnije izdanje "Exita", festivali koje organizuje "Exit" tim dočekuju Evropske festivalske nagrade (EFA) sa ukupno pet nominacija!



Na objavljenoj listi nominovanih muzičkih festivala, "Exit" se ponovo našao u kategoriji "Najbolji veliki festival", i to nakon što je navedenu titulu prethodno osvojio 2014. i 2018. godine.



I drugi članovi Exitove festivalske porodice našli su se među nominovanim festivalima.

"Istarski Sea Star festival u trci je za nagradu – "Najbolji festival do 40.000 posjetilaca dnevno", dok je nedavno završeni i izuzetno uspješni No Sleep festival našao svoje mjesto u čak dvije kategorije – "Najbolji festival do 10.000 posjetilaca dnevno" i "Najbolji novi festival"!", zaključuju u saopštenju za naš portal.

Glasanje za Evropske festivalske nagrade počelo je u ponedjeljak, 11. novembra i trajaće do 30. novembra.

Glasa se putem zvaničnog sajta "European Festival Awards"

https://www.europeanfestivalawards.org/

ili putem :

https://de.surveymonkey.com/r/TVYCDSV

izborom za EXIT u kategoriji "Best Major Festival"

izborom Sea Dance festivala u kategoriji "Best Medium-Sized Festival"

i izborom No Sleep festivala u "Best New Festival" i "Best Small Festival" kategorijama.

Sea Dance 2019 - Thank you: