30-04-2014

Sergej u Kopenhagenu imao prvu probu

Sergej Ćetković je sa crnogorskom verzijom pjesme "Moj svijet" odžao prvu probu u B&W Halernu u Kopenhagenu, koncertnoj dvorani koja je do 1996. godine bila korištena za izgradnju brodova.

Sergej u Kopenhagenu imao prvu probu | Radio Televizija Budva

Crnogorski predstavnik danas je u Kopenhagenu imao prvu probu za polufinalnu nastup koji je zakazan za 6. maj.

“Potpuno sam opušten. Naravno, siguran sam da ću uživati u nastupu”, rekao je Sergej za evrovizijski portal www.eurovision.tv tokom probe, par minuta prije izlaska na scenu.

Nastup našeg evrovizijskog predstavnika je osmišljen tako da oko Sergeja klizačica Jovana Stanisavljević vozi rolere koji će vjerovatno biti skriveni efektom suvog leda ( gusta niska magla koja pokriva podijum ), dok se u pozadini na ogromnim LED ekranima emituju animacije koje su trebale biti sa motivom Sunca, ali se pojavio problem jer su predstavnici još nekih država imali sličnu ideju.

Sama produkcija festivala je predložila specijalne svjetlosne efekte u realnom vremenu koji bi pratili Jovaninu koreografiju na rolerima, kao svjetlosni trag koji bi ostavljala u kretanju po bini, ali se naša delegacija još nije odlučila da li da prihvati taj prijedlog organizatora.