05-01-2021

Singlovi Savane i Mazzom u fugazzu među najboljim u regionu

Duet "Sposobnost za ubijanje" koju je budvansko-beogradska desert rock ekipa Savana snimila sa frontmenom Stray Dogg-a Dukatom i pjesma "Opet" grupe "Mazzom u fugazzu" iz našeg grada našli se na Top listi najboljih regionalnih singlova u 2020. godini po izboru magazina Stereo Art.


Foto: Printscreen/Fotomontaža

Savana je novi autorski projekat u kojem učestvuju naši sugrađani Dario Vuksanović i Andrej Lovrić, nekadašnji članovi grupe Haze&Ash. Do sada su objavili četiri singla, a očekuje se njihov debi album "Tarangira".



Mazzom u fugazzu su bili aktivni od 2015. do 2018. i u tom periodu objavili nekoliko zapaženih singlova. U najavi je bio i album "Skriveni gradski funk", ali on nije realizovan. Članovi ove grupe, pored ostalih, bili su Nemanja Đorđević Necke, Nebojša Ćulafić i Miroslav Karović. Intersantno, numera "Opet" objavljena je nakon raspada grupe.



Pogledajte kako izgleda kompletna Top lista:


Printscreen: Stereoart.me

Ako pomenemo i regionalni uspjeh pjesme "Život je jedan", dvojca 2211, koja je hit decembra po izboru publike na Buntovoj RTS Top listi, realno je očekivati uspješnu godinu za muzičku scenu u Budvi.



M.S.