17-12-2021

Sjutra početak zimske sezone u ski centru Kolašin 1600

U ski centru Kolašin 1600 sjutra će zvanično početi ovogodšnja zimska turistička sezona.


Foto: TO Kolašin

Iz preduzeća Skijališta Crne Gore saopštili su da ski centar Kolašin 1600 kreće u rad „punom parom“.

„Za sami početak rada ski centra nastupa pionir DJ scene, Marko Nastić, koji će bez sumnje upotpuniti ugođaj i na pravi način uvesti u jednu dugu i nezaboravnu skijašku sezonu“, navodi se u saopštenju.

Ski centar koji trenutno raspolaže sa kapacitetom od 10,5 kilometara sniježnih staza, do kojih se dolazi žičarom K-8, i od ove godine trakom za početnike kao novinom, poslužiće kao dobar “warm up” za sve one koji žele da provedu kvalitetno vrijeme u tom ski centru.

„Pored staza, koje se svakodnevno “štampaju” i pripremaju za prve skije, bordove i zavoje, u sklopu ski centra nalazi se i restoran Troglav, koji je kategorisan sa pet zvjezdica, i u kojem se svi posjetioci mogu poslužiti toplim pićima i vrhunskom domaćom hranom, što u potpunosti zaokružuje idiličnu atmosferu ski centra“, dodaje se u saopštenju.

Za sve koji traže još malo avanture preko klasičnih zimskih sportova, u saradnji sa turističkom agencijom nudi se mogućnost vožnje motornih sanki sa iskusnim vozačima. Osim toga, moguća je organizacija zimskog hajkinga i šetnje krpljama po noći i danu.

„Za one koji žele da budu pod otvorenim nebom, ove godine će prvi put biti trajno instaliran mobilni šank, u kojem ćete biti posluženi pićem i hranom, bez ulaska u restoran“, zaključuje se u saopštenju.