31-03-2015

Sjutra premijera Paklenih ulica 7

Film Paklene ulice sedam biće premijerno prikazan u podgoričkom Sinepleksu u srijedu.

Sjutra premijera Paklenih ulica 7 | Radio Televizija Budva

Nastavljajući globalne podvige u ovoj nezaustavljivoj franšizi zasnovanj na brzini, Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson predvode povratničku ekipu glumaca u filmu “Paklene ulice 7”, dok je Džejms Van režirao poslednje poglavlje izuzetno uspješnog serijala.

“Ja nemam prijatelje. Ja imam porodicu.” Te riječi predstavljaju srž franšize “Paklenih ulica”, kako za odani tim likova na ekranu i grupe glumaca, tako i za filmadžije i ekipu koja se zbližila poput porodice snimajući sedam filmova zajedno.

“Prije 15 godina, niko nije mogao da predvidi da će sudbina ove priče o grupi uličnih vozača iz L.A. postati jedna od najpopularnijih i najdugotrajnijih filmskih serijala svih vremena”, navodi se u saopštenju.

Sada, “Paklene ulice 7” stižu kao vrhunski poduhvat ove sage – najveći i najbolji film iz ovog serijala koji ispunjava sva očekivanja. Sa porodicom čvrsto ukorijenjenom u njegovoj srži, ovaj serijal je evoluirao u kamen temeljac za filmsku publiku koja prati ove neodoljive likove čija putovanja nastavljaju da otključavaju i otkrivaju iznenađujuće emotivne dubine.

U sedmom dijelu, ova ekipa će krenuti na put oko svijeta zbog jedne posljednje zajedničke vožnje u njihovoj najemotivnijoj avanturi koja prkosi gravitaciji.