30-06-2014

Skupština o poskupljenju vode

Za ponedjeljak, 30. jun zakazana je 11 sjednica Skupštine opštine Budva, koja će se održati u Akademiji znanja sa početkom od 11 h.

Skupština o poskupljenju vode | Radio Televizija Budva

Skupštinsko zasijedanje lokalnog parlamenta počeće razmatranjem izvještaja o radu predsjednika Opštine Budva i radu organa loklane uprave i službi za prošlu godinu, strateškog plana razvoja opštine do 2018 godine i odluka o javnom vodosnadbijevanju i formiranju cijena komunalnih usluga za snadbijevanje vodom i prečišćavanje i odvođenje otpadnih voda.

Na dnevnom redu će se naći i odluke o finansijskoj pomoći Srbiji i BiH radi otklanjanja posljedica poplava, kao i odluke o bratimljenju sa Vrnjačkom Banjom i Makarskom i o upotrebi simbola.

U nizu zaključaka i rješenja, koji se odnose na: osnivanje, izmjene statuta, izvještaje poslovanja i finansija, programe rada, razrješavanje i imenovanje članova odbora i savjeta, naći će se javna preduzeća i ustanove: Biblioteka Budva, Parking servis, Pogrebne usluge, Komunalno preduzeće, Mediteran reklame, Grad teatar, Budva holding, Vodovod i kanalizacija, Srednja mješovita škola Danilo Kiš i Škole za osnovno muzičko obrazovanje Budva.

Sjednicu SO Budva, možete pratiti u ponedjeljak, 30. juna od 11 h na talasima Radio Budve na 98,7 ili 106 MHz i putem interneta na web adresi www.rtvbudva.me