01-10-2020

SNP Budva: Miljanić pokušala da opovrgne naše tvdnje o njihovim (ne)činjenjima

"U maniru sastavljača saopštenja DPS na državnom nivou, direktorka Komunalnog preduzeća Budva , gospođa Maja Miljanić, inače istaknuta članica svoje partije u našem malom mjestu, pokušala je da opovrgne juče iznijete naše tvrdnje o njihovim (ne)činjenjima kada je komunalna djelatnost u pitanju", poručili su iz budvanskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP).Oni su u odgovoru kazali da za vrijeme rukovođenja Maje Miljanić Komunalnim preduzećem u Budvi, ni preduzeće ni građani nisu osjetili nikakve blagodeti.

"Jeste obećali, ali učini ništa niste, a to će Vam potvrditi građani Budve", kazali su i dodali:

Kako su istakli, tačno je da je DPS-ov "najveći poduhvat" u vrijeme upravljanja Komunalnim bila kupovina četiri telefona po cijeni od 1.100 eura ali, podvlače, ne za radnike nego za članove Odbora direktora Komunalnog preduzeća.

"Takođe, iz kase Komunalnog je opredijeljeno i 1.500 eura za crnogorsku zastavu. Toliko o tome. Što se, pak, tiče rada komunalne službe, bolje bi bilo da povedete računa o radnicima i da naplatite račune za komunalne usluge Vašim prijateljima iz DPS, vlasnicima ekskluzivnih hotela i restorana u Budvi koji su "pošteđeni". Njihove račune plaćaju radnici Komunalnog preduzeća koji su, kada su ukazali na ta nepočinstva ostali bez posla. I na kraju, gospođo Miljanić, zemlja jeste okrugla i to je dokazano, a što ste Vi i Vaši po Budvi radili tek će da se dokaže. Šta onda slijedi, možete i pretpostaviti", zaključuje se u reagovanju.