20-03-2023

SNP daje punu podršku Jakovu Milatoviću

Rezultati prvog kruga izbora za predsjednika Crne Gore potvrđuju da su u Crnoj Gori danas učvršćeni ideali velike pobjede od 30. avgusta 2020. godine, saopšteno je iz SNP-a.


Foto: SNP

"Kandidatu DPS-u je za trećinu smanjena podrška u odnosu na predsjedničke izbore 2018. godine, a kandidati koji zagovaraju principe velike pobjede od 30. avgusta su u zbiru osvojili preko 60% glasova. To znači da ćemo svi zajedno 2. aprila da se izborimo za puno razvlašćivanje gospodina Đukanovića i DPS-a", navode usaopštenju.

Socijalistička narodna partija Crne Gore daje punu podršku Jakovu Milatoviću u drugom krugu izbora za predsjednika države.

"Ova podrška je dio kontinuirane borbe SNP-a za bolju, napredniju i demokratskiju Crnu Goru. Podrška gospodinu Milatoviću i njegova pobjeda u drugom krugu predsjedničkih izbora značiće ostvarenje onih ciljeva za koje se SNP dosledno bori svih 25 godina svog postojanja. Naša podrška Jakovu Milatoviću znači i da će Crna Gora dobiti novog predsjednika koji će dostojno obavljati tu funkciju.
Sa našim saveznicima nastavljamo i posvećenu borbu protiv organizovanog kriminala i mafije, podizanju životnog standarda građana daljem osnaživanju vladavine prava i demokratije u Crnoj Gori", zaključuje se u saopštenju.