19-12-2021

Stanovnici Starog grada protestovaće zbog najavljenog zatvaranja Pošte

Nakon što su dobili informaciju da se poslovnica Pošte u Starom gradu zatvara 27. decembra, stanovnici ovog dijela Budve odlučili su da organizuju protest koji će se održati sjutra u 12 sati ispred starogradskih zidina.


Foto: Arhiva

Građani ovog dijela Budve smatraju da je ta pošta iako mala bila izuzetno važna za njih, a Luka Vučković kazao je da su i turisti bili prijatno iznenađeni, jer nisu morali ići u glavnu Poštu gdje su uvijek gužve i gdje se mora dugo čekati red.

"Mislim da bi Pošta Crne Gore trebala da još jednom preispita svoju odluku i da ovu nimalo prijatnu novogodišnju čestitku građanima Starog grada, Gospoštine i svim posjetiocima i gostima ovog djela Budve promjeni u neku ljepšu i pozitivniju", kazao je Vučković za naš portal.

"Stari grad je zanemaren"

Jerolim Dragičević upozorio je da je Stari grad zanemaren.

"Ovo je grad, a ostalo su naselja, u smislu prvenstveno života, kulture, poštovanja odluke o tihoj zoni, nepoštovanja još uvijek važećeg urabističkog plana kao i raseljavanje stanovništva zbog raznoraznih uslova života, parkinga i mnogo drugih razloga koji su potrebni za normalan zivot", poručio je on.