18-06-2014

Svečano otvaranje žičare za skijanje na vodi u Tivtu

U saradnji HTP “Mimoza” i kompanije Aquacom Montenegro, u julu prošle godine započet je projekat pod nazivom “Action Beach”, koji za cilj ima promociju sporta i aktivnog odmora na prostoru Tivatske Župe.

Svečano otvaranje žičare za skijanje na vodi u Tivtu | Radio Televizija Budva

U Subotu 21. juna od 15 do 17h biće organizovana beplatna škola Wakeboarda za sve posjetioce.

U 17h je predviđeno kratko obraćanje predstavnika opštine Tivat, turističke organizacije Tivta kao i menadžmenta projekta.

Nakon toga svi prisutni će uz zakusku i koktel imati prilike na djelu da vide svu atraktivnost i potencijale koje žičara za skijanje na vodi promoviše.

Prvi korak ovog projekta je otvaranje Wake Parka koji je obogatio turitičku ponudu Tivta i Crne Gore čime je ovaj region ucrtan na karti već poznatih atraktivnih destinacija ove vrste širom planete.

Prirodno okruženje i lokacija, u neposrednoj blizini aerodroma i na samom ulasku u grad čine Tivatsku Župu
izuzetnim potencijalom za razvoj kreativnih i uzbudljivih a u isto vrijeme sportskih i zabavnih sadržaja, koji će tokom godina privući hiljade novih gostiju i posjetilaca.

Wakeboard je sve popularniji sport za mlade generacije koje se prepuštaju izazovima i uživanju na vodi.
Wake Park u Tivtu ima za cilj da privuče upravo ovakvu ciljnu grupu i da pruži novi i moderniji sadržaj, kako za turiste, tako i za građane Tivta i cijele Crne Gore.

Od Septembra u saradnji sa lokalnom samoupravom nastavlja se akcija, besplatna obuka skijanja na vodi za mlade iz Tivta i okoline, a planira se i organizuja prvog regionalnog medjunarodnog takmičenja u disciplini Wakeboard.