08-07-2014

The Books of Knjige otvaraju Sea Dance festival

Premijerno izdanje Sea Dance festivala, koji će u sklopu velike EXIT avanture, biti održan od 15. do 17. jula na jednoj od najljepših plaža Jadrana, na plaži Jaz, otvoriće miljenici crnogorske publike, ali i regiona, članovi organizacije The Books of knjige.

The Books of Knjige otvaraju Sea Dance festival | Radio Televizija Budva

Ceremonija otvaranja biće održana na glavnoj bini Sea Dance festivala u utorak 15. jula, a šta su Booksovci pripremili ostaje iznenađenje.

​O​no što je sigurno je da će nastup na festivalu za njih, kako kažu biti odlična prilika da se upoznaju sa brojnim izvođačima na festivalu, ali i da se sklopi jedna veoma interesantna saradnja sa članovima britanskog sastava Underworld.

Od petka u ponoć biće pušten u prodaju ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica za Sea Dance festival po cijeni od 17,99 eura za prvi dan, odnosno 12,99 eura za drugi i treći dan, dok će komplet biti 29,99 eura.

Od subote cijena jednodnevnih ulaznica biće 19,99, odnosno 14,99 eura, a trodnevna će koštati 34,99 eura. Redovna cijena karte za Sea Dance iznosiće 44€.

Zvijezde festivala, koji traje do 17. jula su Jamiroquai, Underworld i Example, uz brojne inostrane, regionalne i domaće izvođače.