05-06-2015

Tivat: Đaci prikupljaju sredstva za azil za pse

Učenici 9., 10. i 11. razreda međunarodne škole Knightsbridge Schools International Montenegro (KSI Montenegro) iz Tivta organizuju Humanitarnu Fun Run trku/šetnju u Tivtu u subotu, 6. juna 2015. godine, sa početkom u 9 časova ujutru, u cilju prikupljanja sredstava za Azil pasa Kotor.

Tivat: Đaci prikupljaju sredstva za azil za pse | Radio Televizija Budva

Učenici su sarađivali sa opštinom, školama iz Tivta i raznim drugim organizacijama kako bi pomogli ostvarenju ovog događaja.

Dužina rute je otprilike 4 km, sa startom kod korporativne zgrade Adriatic Marinas-a (Dom Vojske). Donacija za učešće iznosi 5 eura za odrasle učesnike i 1 euro za djecu do 15 godina. Donacije su dobrodošle.

Humanitarna lutrija će se takođe održati na teritoriji školskog kampusa sa početkom u 10 časova, nakon završetka i proglašenja pobjednika trke.

Registracija u školi traja do 5. juna, od 14:30 - 15:30, a registracija na dan događaja počeće u 8 sati ujutru, kod zgrade Doma Vojske.

Minimalan broj godina za učešće je 12, a ukoliko su djeca mlađa od 12 godina, moraju biti u pratnji roditelja ili zakonskog staratelja.