18-01-2016

TO Budva na sajmu turizma u Beču

Na najvećem austrijskom turističkom sajmu, među 70 zemalja svijeta i skoro 800 izlagača, prirodne ljepote destinacije, turističke sadržaje i potencijale predstavila je i Budva. Sajam „Ferienmesse“ je trajao od 14. do 17. januara.

TO Budva na sajmu turizma u Beču | Radio Televizija Budva

Pored Turističke organizacije opštine Budva, svoju ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacije Ulcinja, Bara, Kotora i Tivta, predvođeni Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore.

Svoju ponudu predstavila je i HG „Budvanska rivijera“, zatim nacionalna avio- kompanija „Montenegro Airlines“ i turistička agencija „Mac Sun Travel“ iz Beča.

Izložbeni prostor Crne Gore je drugog dana sajma posjetio Ivan Milić, ambasador Crne Gore u Austriji, sa svojim saradnicima, i tom prilikom je razgovarao sa Željkom Radak Kukavičić, direktorkom Nacionalne turističke organizacije, kao i sa direktorima i predstavnici turističkih organizacija i privrede.

Tokom nekoliko dana održavanja ovog prestižnog turističkog događaja u Austriji, kojeg svake godine posjeti više od 150.000 posjetilaca, vladalo je veliko interesovanje za informacijama o Budvi, kapacitetima, hotelskom i apartmanskom smještaju, ali i mogućnostima boravka u kampovima, all inclusive aranžmanima u porodičnim hotelima i sl.