08-12-2017

TO Budva predstavila bogat novogodišnji program u Beogradu

Turistička organizacija opštine Budva je zajedno sa budvanskim hotelijerima održala konferenciju za medije i zabavu povodom predstavljanja zvaničnog programa za doček 2018. godine u toplom ambijentu restorana "Promenada" u Beogradu.

TO Budva predstavila bogat novogodišnji program u Beogradu | Radio Televizija Budva

Konferenciju je vodila šarmantna Jelena Gavrilović, dok je v.d. direktora Turističke organizacije opštine Budva, gospodin Mladen Franović, najavio šaroliki, raskošni program koji je Budva pripremila za sve žitelje i drage goste - i na glavnom trgu i u eminentnim hotelima Budvanske rivijere vladaće, tokom prazničnih dana, prava harmonija najrazličitijih glasova!Posjetioci će, tako, imati priliku da čuju Bajagu i njegove Instruktore, S.A.R.S, Hladno pivo, Elemental, Dubiozu kolektiv, Queen Symphony, Bijelo dugme i druge, ali i da uživaju uz najljepše arije opereta uz Mediteranski revijski orkestar i istaknute soliste. Hoteli Budvanske rivijere postarali su se da doprinesu opštoj slavljeničkoj atmosferi uz izvođače kao što su Haris Džinović, Dragan Kojić Keba, Severina, Lepa Brena, Dejan Petrović, Halid Bešlić, Aco Pejović, Magazin.

Konferenciji su prisustvovali, pred predstavnika TO Budve i turističjke privrede, ambasador Crne Gore u Srbiji eminentni srpski mediji i istaknuti muzičari koji će nastupiti ove zime u Budvi - Bajaga, Haris, Keba, Marijana Sovran - koji su obećali nezaboravan provod u jednom od najljepših gradova jadranskog primorja.