"> " /> " /> "> Todorović: Vukoviću, tvoja partija je razorila Budvu! - Vijesti | Radio Televizija Budva - Budva Crna Gora
09-01-2022

Todorović: Vukoviću, tvoja partija je razorila Budvu!

Portparol Slobodne Crne Gore mr Jovana Todorović ogorčena izjavom gradonačelnika Podgorice uputila mu je otvoreno pismo sa porukom: "Vukoviću, tvoja partija je razorila Budvu!"


Foto: Opština Budva

Otvoreno pismo prenosimo integralno:

Gospodine Vukoviću, ja kao osoba koja je odrasla u Budvi, završila Osnovnu i Srednju školu, pa se posle završenih studija vratila u Crnu Goru moram Vam reći da ste u pravu bili kada ste saopštili da je Budvu pogodio tajfun, ali proteklih godina kada je Budvom vladala Vaša partija (DPS). Sramnu izjavu ste dali tokom božićnih praznika što dovoljno govori o tome koliko poštujete najradosniji hrišćanski praznik u godini, ja sam čekala da prođe Božić i da Vam sada odgovorim na ovaj Vaš ispad.

Godpodine Vukoviću, pošto vidim da imate amneziju htjela bih da Vas podsjetim na stanje u Budvi dok je njom vladala Demokratska partija socijalista.

Pitam Vas ko je odgovoran za divlju gradnju u Budvi? Ko je učestvovao u kupovini "Zeta filma" i srušio zgradu kulturnog centra i bioskopske sale? Ko je dozvolio privatizaciju Citadele? Ko je učestvovao u katastrofi zvanoj "otpadne vode"? Čiji su partijski pijuni optuženi za organizovanje kriminalnih grupa i opustošili kasu grada za više miliona eura? Čija partija je dozvolila gradnju solitera po Budvi? Za vrijeme čije vladavine u Budvi radnici Opštine nisu primali platu po više mjeseci, iako je dobro poznato da je Budva najbogatija Opština u Crnoj Gori?

Odgovoriću Vam gospodine Vukoviću. Demokratska partija socijalista čiji ste Vi član je bila taj tajfun koji je razorio moj grad. Kao što sam Vam već rekla ili imate amneziju ili se na primorije niste spuštali proteklih 20 godina pa niste upućeni. Ovo drugo Vam ne bih povjerovala.

Umjesto pisanja smiješnih tvitova bolje se pozabavite rješavanjem problema u Podgorici: pitanje vode na Kakarickoj gori, jezerima ispred vrtića, rupama po putevima u svakom naselju, parkingom, gradskim prevozom...

Vidimo se na proljeće kada ćemo Vašu partiju poslati tamo gdje je odavno trebala biti - U PROŠLOST!