26-09-2015

Treće kolo Crnogorske lige u podvodnom ribolovu

U nedelju, 27.09.2015. godine u Budvi će se održati treće kolo Crnogorske lige u podvodnom ribolovu, čiji će domaćin biti klub KSR "Tuna" iz Budve.

Treće kolo Crnogorske lige u podvodnom ribolovu | Radio Televizija Budva

Ligu čine četiri otvorena klubska takmičenja u toku jedne kalendarke godine (svaki klub po jedno: "Free Divers" iz Bara, "Mamula" iz Herceg Novog, "Tuna" iz Budve i "Neptun" iz Ulcinja,) plus Državno prvenstvo u podvodnom ribolovu-ukupno pet.

Na kraju godine prvih šest takmičara sa najviše prikupljenih bodova (u ukupnom plasmanu) će biti izabrani u Reprezentaciju Crne Gore u podvodnom ribolovu.

"Članovi našeg kluba u dosadašnjem toku prvenstva pokazali su izvanredne rezultate tako da naši sugrađani Srđan Zenović i Božidar Grivić dijele treće mjesto na tabeli, Marko Vicković peto mjesto, dok Nenad Franeta i Božidar Radonjić zauzimaju deseto i jedanaesto mjesto. Imaju realne šanse da uđu u reprezentaciju Crne Gore", kazao je predsjednik KSR "Tuna" Budva, Nikolaj Knežević.

Takmičenje će se održati u akvatoriju grada Budve i to od rta Zavala, oko ostrva Sveti Nikola, Jaza, Trstena, Ploča pa sve do Zagorskog pijeska na Platamunama. Rezervna lokacija je od Rta Zavala do Drobnog pijeska.

Nedelja, 27.09.2015.
07,00 sati - okupljanje verifikacija takmičara u restoranu "Fresko" u budvanskoj marini
07,45 sati - polazak na akvatorij takmičenja
08,00 sati - početak takmičenja
15,30 sati - završetak takmičenja i predaja ulova ispred restorana "Porto"
16,00 sati - vaganje ulova
16,30 sati - proglašenja rezultata, te svečani ručak u restoranu „Porto“