07-07-2016

Turistička organizacija opštine Budva se predstavila na sajmu u Novom Sadu

Turistička organizacija opštine Budva je zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, uspješno predstavila turističku i festivalsku ponudu Budve i Crne Gore na petom regionalnom sajmu omladinskog turizma - OPENS Youth Fair 2016, koji je održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti u Novom Sadu 5. i 6. jula.

Turistička organizacija opštine Budva se predstavila na sajmu u Novom Sadu | Radio Televizija Budva

Sajam je održan neposredno pred festival EXIT, kada Novi Sad postaje centar okupljanja mladih iz cijelog svijeta.

I ove godine, posjetioci su uživali u raznovrsnim sadržajima sajma, kulturnim, umjetničkim i muzičkim programima, i prvog i drugog dana od 18:00h do 22:00h.

TO Budva je na ovom sajmu predstavila turističku ponudu Budve, sa posebnim akcentom na festivalsku ponudu i manifestacije koje nam predstoje tokom ljeta u Budvi.

Pored upoznavanja sa turističkom ponudom za mlade na teritoriji Balkana, svi koji su došli na sajam mogli su da se informišu i o tome kako mogu postati učesnici zanimljivih projekata koji promovišu najatraktivnije destinacije.

OPENS Youth Fair na jednom mjestu okuplja sva najatraktivnija mjesta u regionu, najrazličitije festivale i manifestacije.

Cilj sajma je da se kroz zajedničku regionalnu promociju, Balkan pozicionira kao jedna od najatraktivnijih destinacija za mlade u svijetu.