11-02-2015

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Trebinju

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstavila je danas, aktuelnu ponudu za zimsku turističku sezonu u Trebinju.

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Trebinju | Radio Televizija Budva

Na press konfenciji, održanoj u hotelu »Leotar« predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, lokalne turističke organizacije Žabljaka i ski centra Vučje predstavili su novine u turističkoj ponudi, promotivne paket aranžmane i brojne povoljnosti za turiste koje su u ponudi tokom februara i marta ove godine i pozvali su građane Bosne i Hercegovine da posjete Crnu Goru.

Press konferenciji prisustvovali su predstavnici Opštine Trebinje, Turističke organizacije Trebinja turističke privrede i predstavnici medija (TV BN, Herceg TV, Elta TV, BHRT, dnevnih novina Nezavisne novine, Dnevni avaz, radio stanica Radio Trebinje, Radio Korona, novinske agencije Trebinje Danas, portala Moja Hercegovina i Lokoportal).

Tokom 2014. godine Crnu Goru je posjetilo 91  711 turista iz Bosne i Hercegovine koji su ostvarili ukupno 641 472 noćenja. U prosjeku su se zadržavali 7 dana.