06-11-2023

Turističko-informativni biroi u Budvi: Ključne tačke za turiste i sugrađane

12 info biroa širom Budve pružaju dragocjene informacije i servise posjetiocima


Foto: Arhiva

Na teritoriji opštine Budva, turisti i sugrađani mogu da se oslone na mrežu od 12 turističko-informativnih biroa, gdje se mogu informisati o turističkim atrakcijama, prijavi boravka stranaca - turista i primiti dragocjene savjete o gradu. Ovi info biroi se nalaze na ključnim lokacijama širom grada i prigradskim naseljima kako bi što bolje služili potrebama posjetilaca.

Lokacije Info Biroa:

1. Mediteranska ulica
2. Stari grad
3. Zgrada Opštine
4. Maina Merkur
5. MZ Babin do
6. Velji Vinogradi
7. Bečići
8. Rafailovići
9. Pržno
10. Petrovac
11. Stadion

Radno vrijeme info biroa je od ponedjeljka do subote, od 08:00 do 21:00 časova, dok se Mediteranska ulica izdvaja sa svojim radnim vremenom i nedjeljom, gdje je otvoren takođe od 08:00 do 21:00h. Ova mreža info biroa čini Budvu još dostupnijom za turiste i omogućava im da lakše istraže sve što ovaj prelijepi grad i njegova okolina nude.

Turistička Organizacija Budva (TO Budva) naglašava važnost ovih info biroa, jer pružaju podršku turistima i sugrađanima kako bi njihov boravak u Budvi bio što ugodniji. Bez obzira da li tražite informacije o lokalnim atrakcijama, smještaju, restoranima ili uputstvu o prijavi boravka stranih turista, ovi biroi su tu da pomognu i pruže neophodne informacije.