22-09-2020

U četvrtak specijalan set Charlotte de Witte sa tvrđave Mogren

Belgijska producentkinja i DJ Charlotte de Wite snimila je protekle sedmice specijalan nastup na jedinstvenoj lokaciji budvanske tvrđave Mogren. Ona slovi za jedno od najvećih imena svjetske elektronske muzičke scene, a njen nastup, realizovan u okviru Exit-ovog projekta InfinitX i uz logističku podršku Turističke organizacije Budve, biće prikazan u četvrtak.



Projekat InfinitX, u skladu sa modernim globalnim trendovima u promociji destinacija, spaja najveća muzička imena sa najljepšim lokacijama širom svijeta.

Očekuje se da će set na kojem će Belgijanka promovisati EP "Rave On Time" pogledati oko milion ljudi.

"Ovakav način promocije destinacija i njenih kulturnih dobara, postao je apsolutni hit u svijetu i privlači milionski auditorijum, dok je posebno aktuelizovan u doba korone imajući u vidu da su mladi koji prate ove sadržaje među prvima koji se vraćaju turističkim putovanjima", istakli su iz TOB-a.

Projekat je realizovan uz sve zdravstvene mjere propisane od strane Nacionalnog koordinacionog tijela, bez prisustva publike i uz minimalan broj članova tehničke ekipe. Jačina muzike nije uticala na prirodno stanište utvrđenja, niti njegovu okolinu jer je zvuk za vrijeme nastupa u potpunosti bio u slušalicama
izvođača.

Nastup Charlotte de Witte moći će da se pogleda 24. septembra u 20:20 časova na njenoj službenoj Facebook stranici i sajtovima Exit Festivala i Life Streama ( www.exitfest.org, https://savelife.stream, https://www.facebook.com/exit.festival).