15-03-2023

U Podgorici danas Sajam sezonskog zapošljavanja

Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore i Sajam sezonskog zapošljavanja održaće se danas u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru. Svečano otvaranje planirano je u deset sati.

U Podgorici danas Sajam sezonskog zapošljavanja | Radio Televizija Budva

Foto: Pexel

Događaje i ove godine organizuje Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Studentskim parlamentom UCG.

Dan otvorenih vrata trajaće do 16 sati, dok će Summer Job trajati do 15 sati i svoj nastavak će imati i u četvrtak u Kotoru na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo UCG, od deset do 15 sati.

“Dan otvorenih vrata namijenjen je maturantima koji žele da se upoznaju sa studentskim programima UCG, uslovima upisa i studiranja, studentskim životom, smještajem, sportskim i kulturnim aktivnostima, kao i o programima mobilnosti i drugim aktivnostima”, navodi se u saopštenju.

Na Sajmu će se studentima i maturantima na jednom mjestu predstaviti skoro 70 renomiranih poslodavaca iz cijele Crne Gore iz oblasti turizma i srodnih djelatnosti, koji otvaraju vrata mladima i pružaju priliku za sticanje prvog radnog iskustva.

“Ove godine u ponudi je preko hiljadu pozicija, a svi posjetioci će biti u prilici da se upoznaju sa ponudom poslodavaca i informišu o svim detaljima”, zaključuje se u saopštenju.