01-11-2023

U toku javna rasprava o linijskom gradskom i prigradskom prevozu u Budvi

Sekretarijat za komunalno stambene poslove obavještava javnost o održavanju javne rasprave u vezi nacrta Odluke o linijskom gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji Opštine Budva.

U toku javna rasprava o linijskom gradskom i prigradskom prevozu u Budvi | Radio Televizija Budva

Foto: ilustracija

Kako je precizirano, program javne rasprave i Nacrt Odluke o linijskom gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji Opštine Budva biće dostupan u periodu od 26.10.2023. godine do 9.11.2023. godine, na internet adresi Opštine Budva www.budva.me, Organi lokalne uprave/ Sekretarijat za komunalno stambene poslove/ Novosti, zatim na Oglasnoj tabli u Opštini Budva, na adresi Trg sunca br.3 i oglasno na RTV Budva.

Uvid u Nacrt Odluke o linijskom gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji Opštine Budva i pojašnjenja vezana za isti, biće dostupan svim zainteresovanim strankama u periodu 26.10.2023. godine do 09.11.2023. godine, u prostorijama Sekretarijata za komunalno stambene poslove u terminu od 09 h do 11 h.

Javno učestvovanje zainteresovanih stranki omogućiće se na javnoj raspravi koja će biti održana 3. novembra u skupštinskoj sali, u zgradi Opštine Budva, sa početkom u 12h.

Zainteresovane stranke: gradjani, predstavnici mjesnih zajednica, predstavnici nevladinih organizacija, predstavnici lokalne uprave i javnih službi čiji je osnivač Opština Budva, predstavnici političkih partija i ostale zainteresovane stranke svoje predloge, primjedbe, sugestije i mišljenja na utvrđeni Nacrt mogu slati pisanim putem na adresu: Opština Budva, Sekretarijat za komunalno stambene poslove, Trg sunca br.3, Budva, i preko Pisarnice opštine Budva - na istoj adresi; i/ili elektronskim putem na adresu: komunalno.stambeno@budva.me u periodu od 26.10. 2023.godine do 09.11.2023.godine.

Sekretarijata za komunalno stambene poslove Opštine Budva razmotriće primjedbe, predloge i sugestije učesnika javne rasprave nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj Javnoj raspravi najkasnije do 15.11.2023.godine.