01-02-2023

Učestvujte u online događaju WB++ Digitalizacija u turizmu i saznajte što preduzeća u regionu trenutno nude

Zanima vas tema digitalizacije u turizmu? Želite znati koja rješenja nude odabrane IT firme iz regije?


Foto: Ministarstvo ekonomije

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma, u okviru projekta Evropske mreže preduzetništva – Enterprise Europe Network vas poziva da učestvujete na online događaju Digitalizacija u turizmu, WB++ (West Balkans +Slovenija +Hrvatska) ‘pitch - match’ koji će se održati 13. februara 2023. godine od 10:00 do 11:30 sati.

Učešće je besplatno, ali je potrebno da se prijavite putem linka - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-WxReDqvkfobWmFiKJxZvLY9f5IY9jAopFjlsx-GcDSdkjg/viewform

Spisak firmi koje će učestvovati pogledajte ovdje.

Zašto učestvovati?

- Prilika da čujete digitalna rješenja iz regiona koja mogu biti korisna za vaš posao,
- Upoznajte firme iz regiona,
- Networkujte,
- Pronađite buduće partnere za svoj posao,
- Saznajte kako vam Enterprise Europe Network (EEN) i FINNO platforma mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja.

Događaj WB++ zajednička je inicijativa partnera iz zemalja zapadnog Balkana (+Slovenija +Hrvatska) s ciljem povezivanja preduzeća i jačanja partnerstva i povezivanja u regionu.

Enterprise Europe Network mreža sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija, pruža odlične kontakte u 54 zemlje i povezuje preko 3.000 stručnjaka iz različitih područja na lokalnom i međunarodnom nivou. Putem platforme FINNO nude se besplatne usluge savjetovanja za izvore finansiranja za inovacije, internacionalizaciju poslovanja i rast poslovanja.


Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma