11-04-2022

Uhapšen Baranin koji je udarcem onesvijestio pa opljačkao Rusa

Kriminalistička policija CB Budva uhapsila je razbojnika koji je u ranim jutarnjim satima, 5. aprila u ulici Žrtava fašizma udario i opljačkao B.B. državljanina Rusije.

Uhapšen Baranin koji je udarcem onesvijestio pa  opljačkao Rusa | Radio Televizija Budva

Kako je saopšteno našem portalu dana 5. aprila u 04.20h CB Budva obavješten je od strane lica Bova Bogdan 1989. god. iz Rusije da je u ulici Žrtava Fašizma u Budvi neposredno pored Hotela Eden napadnut od strane NN lica na način što mu je isti zadao udarac pesnicom u predjelu vilice usled čega je pao na tlo i na kratko izgubio svijest, a NN lice mu za to vrijeme otuđilo torbu u kojoj se nalazio novac, lična dokumenta kao i lične stvari, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu.

Preuzimajući niz operatnih i istražnih mjera i radnji u saradnji sa nadležnim tužilaštvom u Kotoru, policijski službenici kriminalističke policije CB Budva, su dana 11. aprila identifikovali lice M. A. 1999 iz Bara za koje postoji osnovana sumnja da je dana 5. aprila na štetu lica Bova Bogdan iz Rusije počinio krivično djelo razbojništvo.

U vezi navedenog slučaja upoznat je sud u Kotoru koji je naložio da se imenovani liši slobode i sprovede 12.aprila na dalji postupak u Kotoru.