19-03-2023

Uhapšen mladić zbog pokušaja ubistva

Nikšićka policija uhapsila je A.B. (22) zbog sumnje da je učinio krivično djelo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz Uprave policije.

Uhapšen mladić zbog pokušaja ubistva | Radio Televizija Budva

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Kako su istakli, policija je dva sata nakon ponoći obaviještena da je ispred jednog noćnog kluba došlo prvo do verbalnog, a potom i do fizičkog konflikta između više lica.

"Na lice mjesta je izašla Interventna jedinica koja je tu zatekla F.Z. (23) iz Nikšića sa vidnim povredama u predjelu stomaka", poručuju iz policije.

On je, kako kažu, odmah prevezen u Medicinski centar na ukazivanje ljekarske pomoći, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu ubodne rane u predjelu stomaka.

Kako su kazali, na licu mjesta je izvršen uviđaj i od više lica su prikupljena obavještenja na okolnosti navedenog događaja.

"Sumnja se da je A.B. (22) nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom noža oštećenom F.Z. nanio ubodnu ranu u predjelu stomaka", poručuju iz policije.

A.B. je, kako kažu, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.