19-11-2023

Uskoro lista najboljih hotela u Crnoj Gori

Montenegro Luxury Association, organizacija posvećena razvoju luksuznog turizma u Crnoj Gori, najavila je dodjelu nagrada za najbolje hotele u zemlji – The Best Hotels in Montenegro Award 2023.

Uskoro lista najboljih hotela u Crnoj Gori | Radio Televizija Budva

Foto: arhiva portala

Ovaj projekat obilježiće lista od 14 hotela u Crnoj Gori koji su pokazali izvrsnost u prestižnom hotelijerstvu, i to kroz ključne kriterijume: preciznost u detaljima, visok kvalitet gastronomske ponude, besprekornu uslugu, sveukupni doživljaj gostiju.

“Do konačnog izbora izvrsnih hotela došlo je nakon detaljne analize i direktnog iskustva sa tržišta, a lista nagrađenih hotela biće objavljena kroz digitalnu kampanju koja upravo traje na svim društvenim mrežama”, piše u zvaničnom saopštenju ove organizacije.

Dvije ključne vrijednosti koje ova organizacija ističe kao osnov poslovanja jesu transparentnost i povjerenje, a osim za hotele, nagrade su pripremljene i za javnost. Kroz nagradnu igru biće podijeljeno 17 različitih luksuznih doživljaja, dok je najvrednija nagrada dva noćenja za dvoje u ekskluzivnom hotelu sa sva tri obroka.

„Naša misija je unapređenje Crne Gore kao luksuzne destinacije, postavljanje standarda kvaliteta i inspiracija domaćih kompanija u ugostiteljstvu, kako bismo svakodnevnim zajedničkim napretkom postali omiljeno mjesto na mapi svjetskog tržišta luksuza“, izjavio je osnivač Montenegro Luxury Association, Stefan Stešević.

Konačna ista nagrađenih hotela biće objavljena 23. novembra.