23-05-2022

Uspješno organizovan dječiji fudbalski turnir „Montenegro Cup Budva”

U nedjelju, 22. maja završio se dječiji fudbalski turnir „Montenegro Cup Budva”, na kojem je učestvovalo 98 ekipa iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.


Foto: Instagram/MSC

Kako su saopštili iz Mediteranskog sportskog centra, među poznatijim učesnicima turnira su bili i FK Crvena Zvezda i FK Rad iz Beograda, NK Dubrava Kabel iz Zagreba, NK Zadar iz Zadra, FK Sokolac iz BiH, kao i mnogi drugi.

"Glavni cilj ovog fudbalskog turnira je da pokaže značaj koji mlađe selekcije fudbalera imaju za razvoj fudbala u regionu, a zahvaljujući kvalitetnoj organizaciji od strane preduzeća MSC Budva koje upravlja travnatim terenima na Jazu i dobrom domaćinstvu od strane Opštine Budva nadamo se da će ovakav vid turnir postati budvanski sportski brend i u budućnosti. Ovaj turnir je bio prilika prije svega da najmlađi fudbaleri dobiju priliku da igraju utakmice sa svojim vršnjacima, sve u cilju afirmacije pronađenih talenata, kao i pronalaska novih fudbalskih dragulja. Našem preduzeću je bila čast da učestvuje kao domaćin i organizator navedenog turnir", naveli su oni.