26-03-2021

Vaše malo njima znači puno

Nevladina organizacija "Prijatelji životinja Podgorica" obraća se ljubiteljima životinja i svim ljudima dobre volje da se priključe akciji prikupljanja pomoći za napuštene životinje.

Vaše malo njima znači puno | Radio Televizija Budva


Foto: NVO Prijatelji životinja PG

"Na žalost puno je napuštenih životinja kojima je potrebna naša pomoć, a tu prioritet imaju one bolesne, iznemogle i gladne, međutim mi nismo u mogućnosti da finansijski pokrijemo troškove hrane i liječenja. Rad nam dodatno otežava i situacija sa KOVID-om, jer privrednici koji su nam skromno pomagali, sada to nisu u mogućnosti, jer njihove firme ne rade", ističu u saopštenju.

Sa žaljenjem konstatujeu da se njihova organizacija trenutno nalazi u najtežoj materijalnoj situaciji od osnivanja, dok sa druge strane, kako ističu, imaju nikad veći broj životinja kojima je potrebna pomoć.

"Zato će nam svaka pomoć u novcu i hrani za životinje dobro doći. Vaše malo za njih znači puno. Dužni smo da se zahvalimo svima koji su u prethodnom, za nas jako teškom periodu bili uz nas i zajedno sa nama pomagali napuštenim životinjama. Najveću zahvalnost dugujemo medijima, jer oni su bili ti koji su prenosili naše molbe za pomoć i na taj način animirali humane ljude da pomognu", kazali su iz ove NVO.

Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete napuštenim životinjama, to možete uraditi uplatom na naš žiro račun: 535-16574-21( Prva banka Crne Gore) ili pozivom na telefon 068/182-482

D.B.