17-02-2020

Važna pobjeda za odbojkašice "Mediterana"

Odbojkašice "Mediteran Bemaxa"-a savladale su podgoričku "Budućnost" sa 3:0 u setovima (25:17, 25:15, 25:10) u utakmici 12. kola Prve lige.

Važna pobjeda za odbojkašice

Foto: OK Mediteran Bemax

Subotnji trijumf, inače drugi ovosezonski, omogućio je da, ekipa koja domaće mečeve igra u SC "Rea", prestigne kako "Budućnost", tako i "Jedinstvo Francu"- direktne konkurente za opstanak u prvenstvu.

U izjavi za naš portal, trener OK Mediteran Bemax Marko Bagarić istakao je da je zadovoljan partijom koju su njegove izabranice pružile minulog vikenda:

"Moram biti zadovoljan jer su cure odradile sve ono što smo se dogovarali u toku cijele sedmice. Presudan je bio naš servis- napravili smo 22 asa, što je na kraju i prelomilo utakmicu" , kazao je Bagarić dodajući da novi izazovi u zadržavanju prvoligaškog statusa tek predstoje.

Sa 17 postignutih poena, u timu "Mediterana" najefikasnija je bila Nina Marković

"Jako smo zadovoljne našom igrom i rezultatom. S obzirom da se utakmica igrala na domaćem terenu, nasa publika bila nam je velika podrška. Mislim da smo opravdali njihovo povjerenje, kao i povjerenje trenera, i pokazale da možemo da pariramo drugim ekipam u ligi" , izjavila je ona za portal rtvbudva.me.

Sa druge strane, u redovima Podgoričanki, osam poena je upisala Mia Kiković.

Naredni protivnik odbojkašica iz Budve biće aktuelni šampion "Luka Bar". Duel u dvorani "Topolica" na programu je za vikend.

M.S.