02-07-2022

Večeras koncerti povodom uređenja šetališta u Pržnu

Turistička organizacija opštine Budva će program manifestacije „Budvanske večeri“ dodatno obogatiti večerašnjim koncertima u Pržnu, koji će ujedno proslaviti uređenje dijela rive, izgradnju novog šetališta u ovom mjestu.



Program se realizuje u saradnji sa Javnim preduzećem za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, a počeće u 20h kada će koncert održati učenici Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Budvi.

Nakon njih će nastupiti popularne sestre Janković iz Bara – Anđa i Slađa, koje će izvesti niz domaćih i stranih pop hitova koji uvijek izazivaju sjajne reakcije publike.

U nastavku programa sve prisutne očekuje nastup podgoričkog sastava „Kuba bend“, čije koncerte karakteriše spoj različitih muzičkih pravaca, od reggae-a, pop-a, rock-a do latino ritmova.

Jedan od najtraženijih klupskih pjevača u Crnoj Gori, Slaven Đukanović, biće zadužen za provod u Pržnu od 23.30h, a njegovim koncertom će se proslava i završiti.

U sklopu programa manifestacije „Budvanske večeri“ takođe večeras, nastup će održati i KC “Stara Budva” na šetalištu u Petrovcu sa početkom u 20.00h, saopšteno je iz Turističke organizacije Budve.