08-03-2021

(VIDEO) Carević i Mikijelj svečano otvorili ulicu u Adoku

Ulica Babilonije u budvanskom naselju Adok svečano je otvorena danas. Vrpcu su presjekli predsjednik Opštine Marko Carević i sekretar Sekretarijata za investicije Mladen Mikijelj.


Foto: N.D.

Prema riječima predsjednika Carevića, ovaj projekat dao je potpuno novi imidž i funkcionalnost ovom dijelu grada, kao i svim sugrađanima koji žive ovdje.

“Oni su to čekali dugo. Mi smo obećali i uradili ono što smo obećali, na zadovoljstvo svih nas”, kazao je on za Radio Budvu.

Sekretar za investicije Mladen Mikijelj rekao je da će nova ulica u Adoku definitivno poboljšati kvalitet života u tom naselju. Mjesto koje je, kako je dodao, bilo crna rupa u gradu dobilo je potpuno drugačiji vizuelni identitet.

“Prije dvije godine smo uspjeli da riješimo imovinsko-pravne odnose za ovu ulicu. Uradili smo projekat u skladu sa svim preporukama struke, izabrali izvođača i u rekordnom roku završili projekat. Zahvalio bih se izvođaču na kvalitetno obavljenom poslu i Komunalnom preduzeću koje je ispratilo naš rad i doprinijelo da naselje bude vizuelno bolje uređeno nego u prethodnom periodu. Zahvalio bih se i svom timu na požrtvovanju i na kvalitetnom radu”, istakao je Mikijelj za Radio Budvu.

Otvaranju je prisustvovao i Vukašin Mijatović, pomoćnik sekretara za investicije.

"Naša je obaveza da aktiviramo sve mjesne zajednice i vidimo koji su prioriteti bitni. Imamo konstantu komunikaciju tokom godinu dana i svi problemi koji se dešavaju u prostoru jesu za kandidovati od strane mjesne zajednice. Mnogo je lakše kada građani upute poziv preko mjesne zajednice, na taj način mi dobijamo uput kao prioritet za određeni dio grada", izjavio je Mijatović.

Evo kako izgleda nova ulica:




M.S.