14-10-2023

(VIDEO) „Disco opera“ za kraj EUBC Evro kupa večeras ispred Starog grada

Finalni mečevi i proglašenje pobjednika EUBC Evro kupa u boksu koji se održava u Budvi biće upriličeni večeras na trgu ispred Starog grada sa početkom u 17 sati, nakon čega će u 21 sat i 30 minuta biti održan koncert koji predstavlja nesvakidašnji spoj klasične disco muzike i gvozdene opere - "Disco opera" Novosadskog big benda, saopštili su iz Turističke organizacije opštine Budva.


Foto: TO Budva

"Na programu koncеrta će se naći nеki od najvećih prеdstavnika disko talasa sеdamdеsеtih i osamdеsеtih: Earth, Wind & Fire, ABBA, Boney M, Bee Gees, Michael Jackson, Stevie Wonder, Donna Summer, Aretha Franklin, Quincy Jones, Wild Cherry… a dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umjetnički rukovodilac Novosadskog big benda", kazali su iz TO Budva.



(Izvor: YouTube/NOVOSADSKI BIG BAND * OFFICIAL)

EUBC Evro kup, internacionalno boksersko takmičenje, svečano je otvoren 8. oktobra u Mediteranskom sportskom centru u Budvi i kako su organizatori i najavili, predstavlja najveći borilački spektakl koji je Crna Gora do sada imala.

Na ovom prestižnom međunarodnom turniru nastupili su takmičari iz 30 zemalja Evrope, uključujući i četiri crnogorska boksera.