01-05-2021

(VIDEO) Emilija Minić: Spot posvećujem mom gradu i svima vama koji ga volite i čuvate

Spot za pjesmu "Vaga luna" naše sugrađanke, operske pjevačice Emilije Minić, koji je posvetila Budvi, premijerno je objavljen danas na njenom Youtube kanalu.


Emilija Minić, Foto: Facebook

Kako je kazala, u pitanju je spoj umjetnosti italijanske kancone i prelijepe Budve.

"Ponosna sam na sve moje divne i strpljive saradnike! Zahvalna sam svima vama na želji da stvaramo nešto novo i na taj način pravimo put za razvoj Budve i njene kulturne strane. Ovaj spot posvećujem mom gradu i svima vama koji ga volite i čuvate!", napisala je umjetnica na fejsbuk profilu.

U spotu su, kako je istakla, obuvaćeni najljepši dijelovi opštine kako bi spot bio ujedno i umjetnička razglednica za predstojeću sezonu, a i ne samo ovu.

"Cilj je da ovaj spot bude kulturna razglednica ne samo Budve već i cijele Crne Gore", nalasila je Ema.

Spot za pjesmu je radio renomirani crnogorski fotograf i snimatelj, naš sugrađanin Slaven Vilus, koji se zahvalio svima onima koji su učestvovali u procesu realizacije ove ideje poručivši na svom fejsbuk profilu:

"Drugarice i drugovi, srećan Vam 1. maj! Pred Vama je treći spot u zadnjih godinu dana posvećen Budvi koji sam uradio. Nek ovom zemljom zavlada kultura. Hvala na pažnji. DOBRODOŠLI U BUDVU!", napisao je Slaven.

Pogledajte video i uživajte u sjajnom muzičkom performansu sa nevjerovatnim kadrovima Budve:




D.B.