07-06-2023

(VIDEO) Još jedna generacija budvanskih polumaturanata završila „Drugu osnovnu školu”

Polumaturanti Druge osnovne škole u Budvi svečano su obilježili završetak svog dosadašnjeg školovanja defileom na Trgu slikara u Starom gradu, te neformalnim druženjem sa svojim nastavnicima i brojnim sugrađanima, u prvom redu njihovim roditeljima i prijateljima, a bilo je i znatiželjnih turista.

(VIDEO) Još jedna generacija budvanskih polumaturanata završila „Drugu osnovnu školu” | Radio Televizija Budva

Foto: PrintScreen

Pomiješanih osjećanja zbog rastanka, ali i nastavka kako školskog tako i životnog puta, učenici i direktorica te javne ustanove, Nataša Radonić, govorili su za program RTV Budva.

Direktorica "Druge osnovne škole", Nataša Radonić, kazala je da ispred ove ustanove ispraća divnu generaciju učenika u svakom smislu te riječi.

"Kako po znanju tako i po vladanju, pamtićemo ih zaista po dobrim rezultatima koji su pokazivali svih ovih godina, moram naglasiti i po odličnom ponašanju na ekskurziji, ali i dobrom i lijepom vaspitanju, poštovanju nas nastavnika, poštovanju škole kao ustanove, razumjećete negdje i moje emocije, jer svaka generacija u nama nedgdje ostavlja neizbrisiv trag. Tradicionalno nakon defilea, druženj se nastavio u Perli, gdje ćemo se družiti svi zajedno, djeca, razredne starješine, učiteljice i koristim priliku da u ime kolektiva, u ime Uprave škole i svoje lično ime čestitam i učenicima i roditeljima i poželim im sve najbolje budućem školovanju i radu, a sigurna sam da im je škola dala vještine koje ći im u budućnosti koristiti", kazala je direktorica Radonić.

Opšrinije u prilogu Miloša Borete: