13-10-2023

(VIDEO) Kaljević: Sezona je bila dinamična, od 1. oktobra na snagu stupile zimske cijene

Budvansko preduzeće Parking servis je, u saradnji sa Komunalnom policijom i Saobraćajnom policijom, u izuzetno teškim uslovima ostvarilo dobre rezultate rada tokom sezone, kazala je Verica Kaljević, PR menadžerka Parking servisa.


Foto: Printscreen, Jutrom iz Budve

Kako je istakla gostujući u Jutrom iz Budve, turistička sezona je bila dinamična uzimajući u obzir prilike koje su bile u našoj opštini, a nisu bile isključivo vezane za turističku sezonu i broj turista.

"Već smo i u prethodnom periodu imali veliki broj doseljavanja stranaca i imali smo ogromne gužve, i na svim parkiralištima smo imali potpunu popunjenost. U tom smislu možemo da govorimo da su rezultati odlični. Ono što je najbitnije da je kvalitet naše usluge bio u skladu sa ovakvim rezultatima, da nigdje nije kvalitet usluge opao. U saradnji smo sa Komunalnom policijom i sa Saobraćajnom policijom u izuzetno teškim uslovima ostvarili dobre rezultate rada i na našim ulicama se moglo funkcionisati", istakla je ona.


Zimske cijene su stupile na snagu od 1. oktobra.

"Nakon uspješne turističke sezone, tradicionalno pravimo promjenu koja se odnosi na cjenovnik. Radi se o tome da se cijene naših usluga tarifiraju po zimskom cjenovniku, što bi značilo da su cijene na gotovo svim parkiralištima niže za nekih 40 odsto, što predstavlja pravi užitak kada je u pitanju parkiranje, a tu mislim da su interesantne lokacije kakve su Jat i Zetafilm, koje su u ljetnjem periodu bile najskuplje. Sada građani mogu sebi mogu da priušte parkiranje i u ovoj zoni", kazala je Kaljević.

U nastavku pogledajte cijeli prilog Lidije Bojović:



D.Č.